Tidig utlösning

Tidig utlösning, ofrivillig sädesuttömning eller prematur ejakulation som det också kallas är ett erektionsproblem som är vanligare än vad många tror. Fram till för drygt två år sedan så fanns ingen behandling för män som sprutar snabbare än de önskar.

Men som tur är så kan man idag relativt enkelt lösa problem med tidig utlösning. Lösningen heter Priligy, ett receptbelagt läkemedel med relativt få biverkningar som kan köpas på apotek och onlineapotek. När du köper online får du först slutföra en kort utfrågning om dina hälsoproblem varpå en läkare konfirmerar så att Priligy är passande för just dig.

Kondom kan hjälpa i vissa fall då känslan trubbas av lite samt att det blir ett naturligt uppehåll då kondomen ska träs på. Det finns också milda bedövningskrämer som kan fördröja utlösningen eller kondomer med mild bedövningssalva. Mer information om snoppar och preventivmedel finns på snopp.nu.

Varför får vissa män så tidig utlösning?

Det finns många anledningar till att män får snabb utlösning. Man brukar tala om tre huvudsakliga orsaker till tidig utlösning; psykologiska orsaker, medicinska orsaker och omvärldsfaktorer.

Långvarig snusning och rökning är en möjlig orsak som kan leda till problem med tidig utlösning då nikotin är bevisat dåligt för erektionen. Värt att nämna är att även nikotinplåster, tuggummi mm som innehåller nikotin påverkar erektionen. På våran sida om nikotin och erektionsproblem finns mer att läsa.
Det finns ett sluta röka preparat utan nikotin med kliniskt bevisad effekt som skrivs ut mot recept som heter Champix, det finns på apoteket och hos online-apotek. Champix har visat sig var minst lika effektivt som avvänjning med nikotin och du kan då samtidigt undvika problem med erektionen. När man beställer online får man först fylla i ett formulär som granskas av en läkare som ger ut ett recept så att läkemedlet kan skickas direkt.
champix-m

Tidig utlösning kan också bero på att mannen är orolig eller nervös i samband med ett ny relation och har någon form av prestationsångest. Vidare så finns det flera medicinska orsaker som kan bidra till tidig utlösning, t. ex hjärt- och kärlsjukdomar. Prematur utlösning kan också vara en indikation på sviktande erektionsförmåga. Ibland kan penisringar vara till hjälp för att fördröja utlösningen och ett sätt att bibehålla erektionen, men oftast är Priligy det bästa hjälpmedlet.

Visste du detta om tidig utlösning?

  • Många män upplever prematur ejakulation någon gång i livet.
  • För att räknas som tidig utlösning så får mannen normalt utlösning innan 2 minuter, men ibland mycket snabbare.
ANNONS
PRILIGY
Håll ut längre
Recept direkt, snabb läkarkonsultation fylls i online
Säkert och tryggt
KLARNA / VISA / MC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *